También en El Rincón del Protestón,un Blog de DEIA: http://blogs.deia.com/rincondelproteston/
Ongi Etorri - Bienvenue - Bienvenido - Welcome - Benvingut - Benvido -Benveniu - Benvenuto - Willkommen - Boa Vinda - Yookoso - Karibu - الصحة - Bine ai Venit - Bem Vindo - Välkommen - Velkommen - Irashai - Добро - пожаловать - Welkom - Välkommen - רוך הבא/ ברוכה הבאה/ ברוכים הבאים - Καλώς ήρθες - Vítejte - Dobrodošli - Fáilte, Tá fáilte romhat - स्वागत - خوش آمدی! / خوش آمدید! - Deuit mad deoc'h - Wolkom - Ласкаво просимо - ยินดีต้อนรับ - Kaj Bonvenon Ankaŭ - Fiţi bineveniţi - Witaj - Tervetuloa.

miércoles, 5 de enero de 2011

L'any de Tintín ( AVUI+)

El 2011 no només no es desmentirà aquesta tendència, sinó que promet ser un any particularment ric en recreacions dels herois de les vinyetes, començant per la que és una de les pel·lícules més esperades en bastant temps: Adventures of Tintin: The secret of the Unicorn.

Dos visionaris de la talla de Steven Spielberg i Peter Jackson s'han aliat per portar al cinema el personatge d'Hergé, en una primera pel·lícula –la idea és que n'hi hagi més– que fusiona els arguments d'El secret de l'Unicorn, El tresor de Rackham el Roig i El cranc de les pinces d'or.

Els tintinòfils de tot el món hauran d'esperar fins l'octubre per veure materialitzat el que pot ser el somni de la seva vida o una sonora decepció, i que està rodada amb el sistema motion capture, que superposa elements d'animació a la feina d'actors de carn i ossos. Un sistema, per cert, que també aplicarà Javier Fesser a la seva nova versió dels casos de Mortadel·lo i Filemó.

La inevitable dosis de superherois es veurà satisfeta amb les estrenes de The Green Hornet, de l'arty Michel Gondry, Superman: Man of Steel, de Zack Snyder, un Thor insòlitament dirigit per Kenneth Branagh, Capitán America, Green Lantern, X-Men: First Class i el nou Spider-Man. La nostàlgia de la infantesa és el valor al qual s'apel·la en el salt a la pantalla gran de l'ós Yogi i dels Barrufets, tots dos en 3D. Fins i tot tindran el seu lloc els herois catalans, amb l'estrena de l'esperada adaptació d'El capitán Trueno.

I un altre director espanyol que torna és Santiago Segura, que ha rodat en 3D la quarta entrega de la saga Torrente, amb presències tan frikies com les de Paquirrín, Belén Esteban, Risto Mejide i Fernando Esteso. També es podrà veure Chico & Rita, el film d'animació en què han col·laborat Fernando Trueba i Xavier Mariscal, la nova comèdia de Daniel Sánchez Arévalo Primos i El 23-F, recreació del cop d'estat de Tejero.

1 comentario:

Sergi Cristóbal Jané dijo...

Este año se espera una peli de Tintín, ya era hora que alguien se animara.

Yo me acuerdo que tenía unas cintas de Tintín,y de tanto en tanto las veía de pequeño.